De fijnste Valentijn hotels voor een onvergetelijke Valentijnsdag

Op 14 februari is het Valentijnsdag ‘de dag van de liefde’ – dé dag om je lief te verrassen! Je kunt kiezen voor een kaartje, diner of een hart van chocolade. Maar eigenlijk gaat er niets boven een overnachting in een (Valentijn) hotel! De keuze aan Valentijn hotels is groot. Voor elke wens is er wel een hotel boekbaar. Van super-de-luxe tot basic. We tippen de fijnste valentijn hotels.

Uitwaaien in een Valentijn hotel aan zee

Een paar dagen naar de zee is heerlijk, ook in de winter! Grote drukt is er dan niet! Dus wandel samen over het stille strand, voel de frisse zeewind door je haren en geniet van het indrukwekkend schouwspel van de golven. Pik ook direct een prachtige zonsondergang mee, want in de winter hoef je niet zo lang te wachten op de zonsondergang. Ideaal! Nadat je lekker bent uitgewaaid, smaakt een warme chocomel met een flinke toef slagroom zalig. Behoefte aan een paar dagen uitwaaien met je Valentijn? Bij de onderstaande romantische hotels val je na een dag aan zee zalig in slaap.

Samen naar een wellness hotel met Valentijn

Je wilt er met Valentijn een paar dagen tussenuit, maar je ziet een drukke stad niet zitten? Je dacht meer aan – lekker niets doen en volledig tot rust komen. Dan is een hotel met wellness voorzieningen een uitstekende optie. Zo vanuit de hotelkamer wandel je naar de wellness voorzieningen. Zwemmen, ontspannen in de (diverse) sauna’s, zalig bubbelen en bij veel wellness hotels bestaat zelfs de mogelijkheid om een massage- of schoonheidsbehandeling te reserveren. Wil jij je helemaal onderdompelen in wellness? Boek dan Thermae 2000 in Zuid-Limburg. Oftewel, samen valentijn vieren en ook nog eens ontspannen naar huis. Wat wil je nog meer?

Geen valentijn hotel, maar een knus huisje voor 2

Wil je er een paar dagen tussenuit met valentijn? Grote kans dat je direct denkt aan een valentijn hotel, natuurlijk ook super, maar er is meer mogelijk! Wat dacht je bijvoorbeeld van een knus huisje voor 2? Dit is iets heel anders en daarom ook zo leuk! Huur bijvoorbeeld een natuurhuisje, midden in het bos, met open haard. Wakker worden door het ruisen van de bomen en direct vanaf het huisje beginnen de wandelpaden. Maar er zijn ook luxe huisjes te huur die, beschikken over fijne wellness voorzieningen. Denk hierbij aan een sauna, een bubbelbad en/of hot-tub. Bovendien hebben jullie in zo’n wellness-huisje ook alle ruimte en lekker veel privacy. Dus vijf fijne huisjes met een sauna – die garant staan voor een op en top romantisch verblijf!

Lekker luxe: Valentijn hotels met bubbelbad op de hotelkamer

De liefde moet je vieren! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Door het werk, je verplichtingen, kinderen en het sociale leven, schiet het er vaak bij in om de liefde te vieren. Dus grijp valentijn aan, om de liefde te vieren en reserveer een romantisch valentijn hotel. We helpen je een handje en hebben heel veel mooie hotels op unieke plekjes samen gebracht. Deze hotels onderscheiden zich door hun fijne extra’s en zijn hierdoor perfect om de liefde te vieren.

Bijzondere valentijn hotels met fijne extra’s

Fijne Valentijn hotels zijn er voldoende! Maar zoek je écht een romantisch Valentijn hotel – en dan écht iets speciaals! Kijk dan bij onze selectie. De hotels die we geselecteerd hebben, hebben stuk voor stuk wat extra’s. Een zalig bubbelbad op de hotelkamer, een heerlijk kingsize-bed, wellness voorzieningen waar je gebruik van kunt maken of een suite met een schitterend uitzicht. Wij wensen je alvast een fijne Valentijnsdag.

Meer Valentijn verrassingen