Onthaasten in de Achterhoek in een huisje met 2 bubbelbaden

Hoe luxe willen jullie het hebben tijdens je weekendje weg? Relaxen in de sauna, maak gebruik van de sunshower en het bubbelbad! Maar ook in de besloten tuin staat een royaal bubbelbad, staan er twee ligbedden en de houtkachel en de sfeervolle buitenverlichting maken het geheel compleet.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische accommodatie met:

Beschrijving

Hier is het gemakkelijk om de buitenwereld te vergeten en alleen maar aandacht voor elkaar te hebben. Relax in de besloten stadstuin met bubbelbad, houthaard, sfeervolle verlichting en een zitje. Binnen is een romantische open-haard met loveseats. Eenmaal boven, dan ontdek je nog een whirlpool, waarvan je de kleur verlichting zelf kunt instellen. Of ga je liever in de sauna of onder de sunshower? Hier zijn wellness belevingen te over! Verder is er een compleet uitgeruste keuken, wifi, Sonos en een smart-tv.

Dit wellness paradijsje Elysium ligt in het dorpje Lievelde in de Achterhoek. Dit is een aangewezen locatie om lekker tot rust te komen. Het is ideaal gelegen voor het maken van mooie wandel- of fietstochten door het typische coulisselandschap met indrukwekkende kastelen en landhuizen. Een andere leuke tip is een bezoek aan Openluchtmuseum Erve Kots of bezoek Kaasboerderij Weenink met een kaasmakerij en boerengolf.

Onthaasten in de Achterhoek in een huisje met 2 bubbelbaden