Op romantischovernachten.nl vind u romantische tips en vakanties suggesties. Wij verwijzen u door naar online winkels waar u direct uw vakantie kunt boeken. Romantischovernachten.nl is zelf geen winkel. Wij verzamelen ook geen persoonlijke gegevens, wij verwijzen u alleen door.

De rol van Romantischovernachten?

De door Romantischovernachten.nl op deze site verstrekte informatie is een aanbod van verschillende partijen. Eventuele regelingen tussen u en derden die op onze website worden genoemd, zijn uitsluitend voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. Romantischovernachten.nl kan niet instaan voor de volledigheid, nauwkeurigheid en/of betrouwbaarheid van de opgenomen gegevens. De website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samenstelt, u kunt echter op geen enkele wijze hier rechten aan ontlenen. Romantischovernachten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke (indirecte) schade dan ook, ontstaan door het gebruik van onze website.

Romantischovernachten.nl maakt gebruik van frames. In deze frames worden de website’s of de reserveringsmodules van partners geladen. Alle te boeken reizen, reisproducten en gerelateerde producten en / of diensten, worden door de partners van Romantischovernachten.nl aangeboden en afgehandeld. Romantischovernachten.nl is geen reisorganisatie maar een intermediair die via haar website bezoekers in contact brengt met producten en diensten van reisorganisaties.

Voor informatie over u boeking, eventuele wijzingen of klachten, dient u zich te wenden tot de vakantieorganisatie waar u geboekt heeft. De contactgegevens van de vakantieorganisatie vindt u op uw boekingsbevestiging die u veelal via e-mail ontvangt.

Weergave van de accommodaties

Als bezoeker krijgt u alle accommodaties te zien die zijn opgenomen op Romantischovernachten.nl. De volgorde van de accommodaties die worden getoond zijn handmatig gerangschikt op populariteit en afhankelijk van uw zoekvraag. Deze zoekvraag kunt uzelf beïnvloeden door de zoekcriteria aan te passen:

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen? Via info (@) romantischovernachten.nl kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.