Kom tot rust in dit kleinschalig wellness hotel in Drenthe

Wellnesshotel Spabron is een zalig adresje voor iedereen die een paar dagen wil relaxen. Ontspan in de sauna, in het buitenzwembad, de diverse bubbelbaden en van een massage. Na een dagje relaxen, schuif je zo aan in het restaurant. Blijf je slapen dan wandel je in je badjas zo naar de spa en wellness. Een fijn adresje dus, om je te laten verwennen.

Boek een (wellness) arrangement via Voordeeluitjes:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Tip! Heerlijk ontspannen incl: entree sauna en wellness en een 3 gangen diner vanaf € 139,75 p.p. Boekbaar via Voordeeluitjes

Wellnesshotel Spabron is een kleinschalig wellness hotel op het Drentse platteland. Het wellnesshotel heeft slechts vijf hotelkamers, waardoor het er heerlijk rustig is. De hotelkamers zijn landelijk ingericht en wandel je vanuit je hotelkamer in je badjas, zo naar de spa en de wellness. Na het inchecken is het dus alleen nog maar puur genieten!  Wellnesshotel Spabron beschikt over een zwembad, drie bubbelbaden, een dompelbad en voetenbad. Ook heb je toegang tot het Turks stoombad, Tepidarium, scrubruimte en infrarood cabines. Dagelijks zijn er ook opgietingen. Er staan ligbedden klaar op het terras en de wellness tuin is mooi aangelegd. Voor de ultieme ontspanning boek je een massage of gezichtsbehandeling.

Kom tot rust in dit kleinschalig wellness hotel in Drenthe