Romantisch verblijf met XL-bubbelbad in Middelburg

Zin in een luxueus verblijf pal aan de Zeeuwse kust? Dan is een overnachting in de Bruidssuite van Van der Valk Middelburg perfect! De suite is voorzien van een groot vrijstaand bubbelbad en een heerlijk kingsize bed. Goed om te weten: de Bruidssuite is geliefd, boek dus tijdig.

Fantastische bruidssuite met:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Zin in een luxueus verblijf pal aan de Hollandse kust? Dan is een overnachting in de Bruidssuite van Van der Valk Middelburg perfect! De suite is voorzien van een groot vrijstaand bubbelbad en een dubbele inloopdouche met rainshower. Na een avondje relaxen en bubbelen in jullie privé-bubbelbad dromen jullie heerlijk weg in het heerlijke kingsize bed. Goed om te weten: de Bruidssuite is geliefd, boek dus tijdig.

Houden jullie allebei van de zee en het strand, zijn jullie allebei echte fijnproevers en zijn jullie toe aan een uitstapje voor twee? Dan staat het Van der Valk Middelburg klaar om jullie gastvrij te ontvangen. Dit hotel staat ervoor garant dat jullie weer eens lekker samen op-en-top van het goede leven kunnen genieten! Op culinair gebied zal het jullie aan niets ontbreken; uitgebreid ontbijt, smakelijke lunches en culinaire hoogstandjes tijdens het diner. Samen eropuit aan de Zeeuwse kust? Huur een fiets in het hotel, ga golfen bij de aangrenzende golfbaan, struin samen door het mooie Middelburg of maak een romantische strandwandeling!

Romantisch verblijf met XL-bubbelbad in Middelburg