Luxe suite met een bubbelbad ‘with a view’ over zee

Op zoek naar die wow-factor voor je romantische weekendje weg? Dan zit je in de Spa- of de Wellness Suite van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach goed! Een eigen bubbelbad ‘with a view’, een prive-sauna en een regendouche maakt je verblijf compleet. De directe ligging aan zee maakt jouw weekendje helemaal compleet.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische suite met:

Beschrijving

Beide kamers beschikken over een rond bubbelbad voor de grote ramen, een Finse sauna en een regendouche. De Spa kamer biedt uitzicht over zee, het design is geïnspireerd op watersport en er staat een kingsize Inntel LXRY bed. De Wellness kamer kijkt uit over Den Haag en in het design is aandacht voor de bijzondere schepen die binnenvaren in de derde haven. Ook hier slaap je in een Inntel LXRY bed. In beide kamers zijn badjassen, slippers, toiletartikelen en een Nespresso-apparaat aanwezig.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach telt 13 verdiepingen en staat te pronken op de Kop van het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen. Het strand en de golven liggen aan je voeten. Verder biedt het hotel op de bovenste verdieping een wellness centrum met een infinity pool, Turks stoombad, panorama sauna, relaxruimte en buitenterras. Je kunt hier ook beauty behandelingen en massages ondergaan.

Luxe suite met een bubbelbad ‘with a view’ over zee