Heerlijk relaxen op de Wellnessboot

Zoek je een bijzondere sauna ervaring, dan is de Wellnessboot in Mill een echte aanrader! Deze boot herbergt namelijk een luxe sauna complex, waar jullie in een rustige omgeving kunnen ontspannen. De Wellnessboot is super-de-luxe en is het maritiem thema, fraai doorgevoerd in de gehele aankleding van de Wellnessboot.

Fantastische verblijf inclusief:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Zoek je een bijzondere sauna ervaring, dan is de Wellnessboot in Mill een echte aanrader! Deze boot herbergt namelijk een luxe sauna complex, waar jullie in een rustige omgeving kunnen ontspannen. De locatie is dan wel een boot, varen gaat niet. Maar dat maakt de ervaring er niet minder om, integendeel! De Wellnessboot is super-de-luxe en is het maritiem thema, mooi doorgevoerd in de gehele aankleding van de Wellnessboot.

Op de Wellnessboot, die uit vier verdiepingen bestaat, kunnen jullie gebruik maken van fijne wellness voorzieningen. Zo zijn er diverse sauna’s, een verwarmd zwembad, een kruidenbad, hamman, rustruimte een whirpool en een zonnedek. Ook een restaurant ontbreekt niet. Daarnaast zijn jullie van harte welkom voor een beautybehandeling of een ontspannende massage. Overnachten gaat helaas niet op de Wellness boot, maar jullie kunnen wel een overnachting boeken in het naast gelegen hotel.

Wil je blijven slapen in het naast gelegen hotel? Dan verwijzen we je naar de website van all-inclusive arrangement van de wellness boot in Mill.

Heerlijk relaxen op de Wellnessboot