Droom weg in deze suite mét bubbelbad in Maastricht

In het drukke leven van alledag hebben we te weinig tijd voor romantiek! Een overnachting in de ‘Maastricht-Suite‘ bij van der Valk Maastricht is dan perfect. Deze suite zal boven jullie verwachtingen uitstijgen. De suite beschikt over een groot rond tweepersoonsbed een rond en vrijstaand bubbelbad.

Fantastische suite met:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

In het drukke leven van alledag hebben we te weinig tijd voor romantiek! Een overnachting in de ‘Maastricht-Suite‘ bij van der Valk Maastricht is dan perfect, om tijd door te brengen met je geliefde! Deze suite zal boven jullie verwachtingen uitstijgen. De suite is stijlvol ingericht en beschikt over een groot rond tweepersoonsbed. Heerlijk is ook de rainshower met aparte handdouche. Maar de absolute topper is het rond en vrijstaand bubbelbad. Dat wordt genieten!

Vlakbij het centrum van Maastricht ligt het viersterren hotel Van der Valk Maastricht. Laat jullie aangenaam verrassen door het wellness centrum met binnenzwembad, whirlpool, massages en beautybehandelingen. Of laat jullie verleiden door de verrukkelijke maaltijden uit het restaurant. Fitness, fietsverhuur, wandelen door het heuvellandschap of op stap in Maastricht? Jullie kunnen doen en laten waar jullie zin in hebben! Na afloop is het heerlijk bijkomen in de ‘Maastricht-suite’.

Droom weg in deze suite mét bubbelbad in Maastricht