Midden in de natuur een nachtje onder de sterren

Geniet van een romantische nachtje onder de sterren! Door te overnachten in dit uniek kubusvormig huisje, voorzien van een lichtkoepel in het dak. Doordat het bed onder de grote lichtkoepel is geplaatst, hebben jullie een magnifiek uitzicht op de sterrenhemel en is het net alsof je in de openlucht slaapt.  Bij het krieken van de ochtend staat er een goed gevulde ontbijtmand klaar.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische accommodatie met:

  • Midden in de natuur, op een biologische boerderij
  • Vanuit jullie bed de sterrenhemel bewonderen
  • Het huisje is voorzien van een telescoop
  • Het tiny house is volledig recyclebaar
  • Het sterrenhuisje is populair: Boek tijd is ons advies!

Beschrijving

Geniet van een zeer romantische nacht onder de sterren! Door te overnachten in dit apart en uniek kubusvormig huisje, voorzien van een grote lichtkoepel in het dak. Doordat het bed onder de grote lichtkoepel is geplaatst, hebben jullie een magnifiek uitzicht op de sterrenhemel en is het net alsof je in de openlucht slaapt. Hier vinden jullie rust en een indrukwekkende sterrenhemel.

Midden op het Twentse platteland ontmoet je het ultieme buitenleven. Wakker worden en met je blote voeten door het gras of vanuit je bed kijken naar de schitterende sterrenhemel en bij het krieken van de morgen staat er een goed gevulde ontbijtmand, met broodjes, koffie en thee klaar. (als je boekt via Vipio) Heerlijk! De sterrenkubus is gebouwd in harmonie met de omliggende natuur, biedt alle comfort van een hotelkamer (douche, toilet) heeft een telescoop en een terras met tuinmeubilair. Gezien de vele goede beoordelingen op de vele review websites is dit een echte aanrader.

Midden in de natuur een nachtje onder de sterren