Suite met hartvormig bubbelbad in Utrecht

Trakteer je geliefde op een overnachting in deze luxe Van der Valk Suite met een hartvormig bubbelbad. Deze suite heeft alles in huis voor een paar onvergetelijke romantische nachtjes. Aan alles is gedacht! Deze geweldige suite is namelijk uitgerust met een regendouche, een heerlijk bed en een hartvormig bubbelbad!


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische suite met:

Beschrijving

Samen een weekendje intens ontspannen? Dan zijn jullie bij Van der Valk Houten aan het juiste adres. Begin jullie weekendje, door te klinken in de bar, gevolgd door een heerlijk diner in het restaurant. Maar de absolute toppers van het hotel zijn de twee unieke suites: de Almost heaven en de Honeymoon Red suite. Aan alles is gedacht, van een hartvormig bubbelbad, stijlvolle vormgeving, een inloopdouche en een heerlijk bed. Grote kans dat jullie hier nooit meer willen uitchecken.

Ook in de omgeving is veel te beleven. De stad Utrecht heeft jullie veel te bieden op het gebied van cultuur, shoppen en uitgaan. Maak een romantische boottocht door de grachten. Of til jullie liefde naar een hoger plan en beklim de Domtoren! Shopliefhebbers zijn op hun plaats aan de Oude Gracht of in het overdekte shoppingcenter Hoog Catharijne. Pik een terrasje en schuif aan in een van de vele eetgelegenheden. Kortom, bij Van der Valk Houten zijn jullie verzekerd van een op en top romantisch verblijf. 

Suite met hartvormig bubbelbad in Utrecht