Weekend non-stop bubbelen in deze DeLuxe Suite in Tilburg

Op safari in eigen land? Deze Deluxe Junior Suite is vormgegeven in safari-kleuren en safari-patronen. De warmte van de savanne ervaar je in je stoomdouche, kom tot rust in het bubbelbad en relax voor het gezellige haardvuur. Oftewel, alle ingrediënten voor een romantische overnachting zijn hier aanwezig!

Fantastische suite met:

Beschrijving

De originele inrichting van deze Deluxe Junior Suite maakt dat je meteen wordt overvallen door een heerlijk vakantiegevoel. In alle details komt het safari-thema tot uiting. Zelfs het bubbelbad is uitgevoerd in een zebra-motief. De grote inloopdouche met stoomfunctie is perfect om te onthaasten en je weer gauw als herboren te voelen. Badjassen en slippers hoef je niet van thuis mee te nemen. Ook een kleine koelkast, airco en smart-tv zijn aanwezig. Het kingsize bed ligt hemels.

Van der Valk Hotel Tilburg staat garant voor nog meer leuke belevenissen. Zo is er een binnenzwembad en een fitnessruimte. Je kunt ook een massage ondergaan. Of wat dacht je van samen een gokje wagen in het grote casino? Je kunt ook een fiets huren om het Brabantse landschap te verkennen. Een leuke attractie vlakbij is De Efteling. Een uitje dat geheel in lijn ligt met je safari-suite, is een dagje naar Safaripark Beekse Bergen!

Weekend non-stop bubbelen in deze DeLuxe Suite in Tilburg