Wauw! Deze Wellness lodge voor twee is hemels

Samen een romantisch weekendje weg, wat dacht je dan van deze knusse en luxe Wellness lodge op het rustige platteland van Salland? Hier genieten jullie in alle rust van een heerlijk verblijf en van de fijne wellness faciliteiten die de Wellness lodge te bieden heeft. Heerlijk is ook de gasgestookte openhaard en het terras met lounge chairs.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische Logde met:

  • Opgietsauna, regendouche en whirlpool
  • Stijlvolle slaapvide, gasgestookte openhaard
  • Terras deuren, eigen terras met lounge chairs en parasol
  • Is dit wat je zoekt? Boek hier dan de Wellness lodge op Hof van Salland

Beschrijving

Wauw wat een heerlijk adresje is dit! Want recreëren in luxe in combinatie met romantiek, dat doen jullie in deze wellness lodge, voor twee personen op vakantiepark Hof van Salland. De Wellness lodge is modern en trendy ingericht – het ontbreekt jullie aan niets! Slapen doen jullie op de slaapvide, is er een complete keuken, in de woonkamer staat een sfeervolle gaskachel en via de openslaande tuindeuren krijgen jullie toegang tot het terras, met een teakhouten lounge. De luxe wellness badkamer is voorzien van een regendouche met sunshower, een whirlpool en een traditionele opgiet sauna. Uiteraard is de Wellness lodge voorzien van gratis wifi.

Wauw! Deze Wellness lodge voor twee is hemels