Uitwaaien aan de Zeeuwse kust inclusief flesje bubbels en ontbijt

Strandhotel Westduin ligt volgens velen op het mooiste plekje van Zeeland. Het hotel ligt op maar 50 meter van het strand. Je kunt de zee horen ruisen en de frisse zeelucht, stroomt zo door het open raam je hotelkamer binnen. Daarnaast heeft Strandhotel Westduin voorzieningen zoals een zwembad, sauna en massage mogelijkheden.

Boek de Romantic Escape Special via Hotelspecials. Dit is inclusief:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Wanneer je Strandhotel Westduin uit wandelt, sta je zo in de duinen of op het strand. Ideaal! Maak een strandwandeling, luieren op het strand bij mooi weer en geniet van de mooie zonsondergangen. Laat je betoveren door de charme van nabijgelegen plaatsjes als Domburg, Vlissingen en Middelburg. Domburg staat bekend als een kunstenaarsdorp, in Middelburg liggen historische troeven als de Oude Abdij en in Vlissingen is het heerlijk vertoeven op de boulevard, met uitzicht op grote zeeschepen.

Nadien is het heerlijk thuiskomen in een van de fijne hotelkamers; er zijn comfortabele kamers, gezinskamers en luxe suites. Wil je zeker zijn van zicht op de duinen en de Noordzee, reserveer dan met voorkeur een van de kamers of suites met uitzicht op de duinen. Laat je ook verwennen met Zeeuwse specialiteiten in het restaurant of relax in het binnenzwembad, in de sauna en geniet van een massagebehandeling.

Uitwaaien aan de Zeeuwse kust inclusief flesje bubbels en ontbijt