Romantische suite met XL-bubbelbad in hartje Rotterdam

Wow, wat een pareltje is deze suite in Rotterdam! Niet alleen verblijf je in hartje Rotterdam en geniet je van een geweldig uitzicht op de Erasmusbrug, de Waterfront Suite beschikt ook over een kolossaal bubbelbad, die pal voor het raam staat.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische suite met:

  • Tip - boek de 'Waterfront' suite
  • Heerlijk bed, inloopdouche en privé-sauna
  • Unieke kamer met uitzicht op de haven
  • XL bubbelbad voor het raam, met uitzicht op de haven
  • Interesse? Bekijk hier de Waterfront Suite via Booking

Beschrijving

Wow, wat een pareltje is deze hotelkamer in Rotterdam! Niet alleen verblijf je in hartje Rotterdam en geniet je van een geweldig uitzicht op de Erasmusbrug, de hotelkamer beschikt ook over een kolossaal bubbelbad, die pal voor het raam staat. De inrichting is stijlvol en ook een badkamer met inloopdouche en een privé-sauna ontbreken niet. En in de vroege morgen staat het ontbijt voor jullie klaar.

Wat een super hotel! Een betere uitvalsbasis is er in Rotterdam niet te vinden. De locatie van het hotel is perfect: met uitzicht over de skyline van Rotterdam en de Erasmusbrug. De hotelkamers zijn prachtig, het ontbijt superdeluxe en beschikt het hotel over het heerlijke wellness center ‘H20’. Wat dachten jullie van een wellness behandeling voor twee? De spa van het hotel is een echte aanrader evenals het restaurant. En dan ligt ook nog de bruisende stad Rotterdam op jullie te wachten. Dit is gewoon een super adresje.

Romantische suite met XL-bubbelbad in hartje Rotterdam