Romantische cabin voor 2 met privé-hottub

Deze knusse cabin midden in het bos is perfect voor een paar romantische dagen samen. De cabin is knus ingericht met veel natuurlijke materialen en door de grote ramen heb je een geweldig uitzicht op het bos. Zodra je de deur uitstapt sta je midden in de natuur, waar je (bijna) eindeloos kunt wandelen. Nadien kun je ontspannen op het overdek terras of in de hottub.

Fantastische cabin met:

Beschrijving

Net over de grens met Eindhoven, ligt domein Warredal. Een groene oase waar je samen, midden tussen het groen, echt tot rust kunt komen. Het domein heeft diverse accommodaties, die stuk voor stuk echte pareltjes zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze boomhut met hottub of deze knusse cabin ook met een hottub? Maar ook deze romantische cabin voor 2 is zalig! De cabin is knus en sfeervol ingericht en de grote ramen van de vloer tot het plafond, geven een uniek uitzicht op het bos rondom de cabin. Goed toeven is het ook op het terras en in de hottub, die jullie helemaal voor jullie alleen hebben.

De cabin heeft een gezellig zit- en eetgedeelte, een compacte keuken met gasvuur, een douche en toilet. Warmte krijg je van de houtkachel, er ligt een starterspakket met hout voor je klaar, net als een handdoek- en beddengoedpakket. Na een (lange) boswandeling is het heerlijk om te genieten van een aperitief op het overdekt terras of warm op aan het gezellige houtvuur of in de huttub.

Romantische cabin voor 2 met privé-hottub