Knusse cabin met panoramisch uitzicht en hottub

Deze knusse cabin is perfect om samen met je lief te onthaasten midden in de natuur! Je verblijft midden in de bossen van Belgisch Limburg. Trek je wandelschoen aan en dwaal door de bossen rondom het domein! Nadien is het heerlijk thuiskomen. Samen warm rondom de houtkachel, lekker barbecue of ontspan in de hottub op het terras. Je gaat hier back to basic, om echt eventjes samen te zijn.

 

 

Fantastische cabin met:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Net over de grens met Eindhoven, ligt domein Warredal. Een groene oase waar je samen, midden tussen het groen, echt tot rust kunt komen. Het domein heeft diverse accommodaties, die stuk voor stuk echte pareltjes zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze bijzondere boomhut met hottub? Maar ook deze knusse cabin is perfect om een paar dagen samen te onthaasten. De cabin ligt op een rustig plekje aan de rand van het domein. Hierdoor krijg je een schitterende uitzicht op het bos en ook de zonsondergang is hier prachtig.

Maar ook van binnen zijn de cabin zalig! Ze zijn smaakvol ingericht met veelal natuurlijke materialen. Je slaapt op comfortabele bedden, is er een toilet en een douche en staat er een gezellige houtkachel in de huiskamer en kun je koken op het klein keukentje met een gasvuur. Maar buiten op het terras staat ook een barbecue. Relaxen en tevens genieten van het uitzicht kan in de hottub. Oftewel, bij een verblijf in deze cabin, staat genieten van de natuur en samen onthaasten centraal.

Knusse cabin met panoramisch uitzicht en hottub