Geniet van de ultieme boomhut experience inclusief hottub

Hoe dichtbij wil jij de natuur op snuiven? Als je kiest voor deze bijzondere boomhut, dan voel en ervaar je de natuur van heel dichtbij. Je komt tot rust hoog tussen de bomen en geniet je ook nog eens van een mooi uitzicht. Lekker ontbijten met de tsjilpende vogels als achtergrond muziek en na een lange boswandeling, kun je heerlijk ontspannen in de hottub, die hoog tussen de bomen op het terras staat. Oftewel, Je gaat terug naar de basis, midden in de natuur om echt eventjes samen te zijn.

Fantastische accommodatie met:

Beschrijving

Net over de grens met Eindhoven, vindt je domein Warredal. Een groene oase waar je samen, midden tussen het groen, echt tot rust kunt komen. Het domein heeft diverse accommodaties, die stuk voor stuk echte pareltjes zijn. Maar de meest bijzondere accommodatie is deze te gekke boomhut met hottub. De luxe boomhut ligt verscholen hoog tussen de bomen op zo’n 3 meter boven de grond. Een betoverend uitzicht over het bos vanaf het terras of vanuit de hottub is dus gegarandeerd.

De bijzondere boomhut is knus ingericht met prima bedden, warmte krijg je van de houtkachel en ook een toilet, douche en een klein keukentje met gasvuur ontbreken niet. Wel een puntje van aandacht, een TV is er dus niet! Dus jullie hebben echt eventjes tijd voor elkaar. Ontspannen doen jullie hoog tussen de bomen, op het terras in de hottub. Wil je even volledig ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven, dan is deze boomhut, die omringd is door de prachtige natuur perfect.

Geniet van de ultieme boomhut experience inclusief hottub