Luxe overnachten aan het Vrijthof in Maastricht

Op zoek naar een romantische overnachting in Maastricht? Dan wil je natuurlijk niet zomaar een hotel, dan boek je de luxe junior suite van Hotel Britannique! Je bent meteen overtuigd, want alles klopt; de ligging aan het legendarische Vrijthof, het uitzicht over Maastricht, de super-chique inrichting en bovenal een luxe en zalige badkamer.

Fantastische accommodatie met:

  • Gelegen aan het Vrijthof in Maastricht
  • De kamers hebben een Art Nouveau inrichting
  • Een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan of rond Maastricht
  • Boek hier → Hotel Britannique via Booking

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Als er één stad is, die romantiek uitstraalt, dan is dat wel Maastricht. Hotel Britannique doet daar nog een schepje bovenop. Wanneer je uit het raam kijkt van je luxe suite, kijk je uit over het Vrijthof en liggen alle bezienswaardigheden en winkels op wandelafstand. De warme kleuren en luxe details van de suite bezorgen je een warm welkom. Vooral de extra lange bedden worden geprezen! Andere fijne faciliteiten zijn: een airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten, een koelkast en een minibar.

Hotel Britannique weet zich te onderscheiden in het combineren van nostalgische details met moderne elementen, waardoor je ondergedompeld wordt in een unieke sfeer. Ook de bijbehorende brasserie is van topniveau of wat dacht je van heerlijk keuvelen op het terras aan het Vrijthof waar het Maastrichtse leven voor je afspeelt. Hotel Britannique moet je gewoon een keer beleven! Lees ook: Tips voor een (romantisch) weekendje Maastricht

Luxe overnachten aan het Vrijthof in Maastricht