Zalig natuurhuisje met een geweldig uitzicht op de Lek

Zoek je een verblijf midden in het Groene Hart, voor een paar dagen rust en ontspanning? Kies dan voor dit natuurhuisje, dat gelegen is op een dijk, waardoor je een geweldig uitzicht hebt over de rivier de Lek. Maar het mooiste van dit natuurhuisje is het royale bad, dat gesitueerd is voor de grote ramen. Perfect dus voor heel veel ontspannen uurtjes.

  • Voor het grote raam staan een bad
  • Gelegen op een dijk, met uitzicht op de Lek
  • Gelegen nabij Kinderdijk, Gouda en Schoonhoven
  • Boek hier → dit zalig natuurhuisje

Beschrijving

Zoek je een verblijf midden in het Groene Hart, voor een paar dagen rust en ontspanning? Kies dan voor dit natuurhuisje, dat gelegen is op een dijk, waardoor je een geweldig uitzicht krijgt over het polderlandschap en de rivier de Lek. Talrijke boten varen voorbij en ook de vele vogelsoorten zorgen voor uren kijkgenot. Welk seizoen ook, de zon doet het water schitteren en bij regen en harde wind geniet je van achter de grote ramen van het golvende water in de Lek.

Ontspanning vind je in de sauna, in het Turkse stoomdouche en in het bubbelbad. Bij mooi weer zorgen de grote openslaande deuren voor een optimaal binnen- buitengevoel. De zonsopkomst is vanuit het bed een echte belevenis. Uiteraard is dit zeer goed gewaardeerd natuurhuisje van alle gemakken voorzien zoals een volledig ingerichte keuken, airco en tv. Goed om te weten: Kinderdijk, wereldberoemd om de vele molens, ligt aan de overkant en ook Rotterdam en Gouda liggen binnen handbereik.

Zalig natuurhuisje met een geweldig uitzicht op de Lek