Moderne wellness villa met buiten-bubbelbad in het groen

Op een luxe en rustig Landal park staan op ruime percelen deze moderne vakantievilla’s. De villa’s zijn ontworpen en ingericht door Jan des Bouvrie. Elke luxe villa beschikt over een privé-sauna en een royaal buiten-bubbelbad, dat het jaarrond gebruikt kan worden.

Fantastische villa met:

Beschrijving

Net over de grens bij Maastricht in het Belgische dorpje Zutendaal, ligt deze super-de-luxe Wellness villa. Het is een ideaal adresje om met z’n tweetjes of samen met je kinderen, heerlijk tot rust te komen. De inrichting is luxe en modern, slaap je op boxspring bedden, is er een sauna en een ruime buiten-bubbelbad, die jullie onbeperkt kunnen gebruiken. Heerlijk!

Deze Bouvrie Wellness villa ligt op Landal Mooi Zutendaal. Hierdoor is het een ideaal adresje voor stellen met kinderen. Terwijl jullie met z’n tweetjes tot rust komen in de buiten-bubbelbad, kunnen de kinderen spelen op het vakantiepark. Zo is er een buiten- en binnenzwembad, een avonturenbos met klimpark en een buitenspeeltuin. Bovendien ligt het Nationaal Park Hoge Kempen naast de deur. Een schitterend natuurgebied waardoor je uren kunt dwalen. Ook Maastricht en Hasselt liggen vlakbij.

Moderne wellness villa met buiten-bubbelbad in het groen