Wellness suite in Middelburg voor pure ontspanning

Deze zalige Wellness Suite in Middelburg is een geweldig adresje om thuis te komen na een dagje struinen door de duinen of uitwaaien aan het strand. Eerst in je eigen Finse sauna en daarna in het bubbelbad. Heerlijk! Of ontspan je liever onder de massagestralen van de dubbele regendouche? Ook dat is mogelijk.

Fantastische suite met:

Beschrijving

In deze wellness suite voelt iedereen zich meteen thuis. Je kunt in alle rust en privacy genieten van een momentje in je privé sauna, om daarna na te genieten in de grote loungestoelen. Of wat dacht je van lekker bubbelen in de jacuzzi? De royale dubbele regendouche is ook zalig. In deze ontspannende sfeer heb je weer eens echt aandacht voor elkaar. Deze suite beschikt bovendien ook over een balkon.

Hotel van der Valk Middelburg is voor echte levensgenieters, die alleen het beste van het beste wensen. Zo kun je hier ook van extra wellness genieten in het wellness center of het binnenzwembad. Houd je van actief ontspannen, dan is een work-out in het fitness centrum vast iets voor jou. Of huur een fiets en rij naar het centrum van Middelburg of volg de fietsroute Rondje Veerse Meer – Kamperland. Een dagje Vlissingen met zijn stranden en boulevard is eveneens heerlijk.

Wellness suite in Middelburg voor pure ontspanning