Chalet met sauna en whirlpool in een prachtige bosrijke omgeving

Op zoek naar die wow-factor voor een romantisch weekendje weg? Dan gaat deze wellness chalet in de Oisterwijkse bossen al je verwachtingen te boven. Niet alleen de ligging is geweldig, maar ook het supermodern en sfeervol interieur is een verrassing. Of wat dacht je van de panorama-sauna en het buiten-bubbelbad? Dat wordt dus genieten!

Fantastische accommodatie met:

  • Buiten bubbelbad met een prachtig uitzicht op het bosgebied
  • Je beschikt ook over een panorama-sauna en een stoomcabine
  • Een ultieme 'getaway' huis in een prachtige bosrijke omgeving
  • Boek hier → dit huisje via de website van Natuurhuisjes

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Deze wellness chalet ligt op een sereen plekje in de bossen, vlak bij Moergestel. Hier kun je pas echt even die onmisbare ‘pauzeknop’ indrukken en je balans terugvinden. Bij koud weer geniet je binnen bij de houtkachel. Op mooie dagen is het ook goed toeven op het terras dat omringd is door de bossen. Bovendien zorgen de wellness faciliteiten voor een op en top ontspannen verblijf. De panorama-sauna met uitzicht op de bossen en het buiten-bubbelbad maken dat je hier graag terugkomt.

Dit wellness juweeltje in het groen staat garant voor een romantisch en ontspannen verblijf. Hoewel je hoogstwaarschijnlijk hier niet weg wilt, is toch ook de omgeving de moeite waard om te verkennen. De Oisterwijkse bossen en vennen zijn schitterend, evenals natuurgebied De Kampina. Een wandeltocht door deze gebieden geeft je uitstapje een extra romantische touch! Tip: op De Kampina kun je onder meer op zoek gaan naar de schaapskudde.

Chalet met sauna en whirlpool in een prachtige bosrijke omgeving