Slapen in een buiten-suite in een Fries weiland

Deze ‘buiten-suite’ van hotel Weidumer zijn echt gaaf! Je verblijft in een houten cubes, met grote ramen van vloer tot plafond en een heerlijk kingsize bed. Het uitzicht is geweldig en wordt je letterlijk wakker, midden in de Friese natuur. Welk seizoen ook, een bijzondere ervaring! De ontluikende natuur in de lente, mooie blauwe luchten in de zomer en donkere wolken en een gure wind in het najaar- en winter. Maar binnen in de cubes, is het warm en gezellig knus.

Fantastische outdoor suite met:

  • Gratis ontbijtbuffet met verse, streekproducten
  • Toplocatie met panoramisch uitzicht op de weilanden
  • Op steenworp afstand van het bruisende Leeuwarden
  • Vrijstaande outdoor suite midden in het weiland
  • Boek hier → de Outdoor Suite via Booking

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Hotel Weidumerhout is gevestigd in een originele Friese kop-hals-romp- boerderij. De buiten-suites zijn vrijstaand en bevinden zich op het 3,5 hectare land rondom de boerderij. De houten cubes zijn voorzien van grote ramen van vloer tot plafond. Hierdoor ontstaat er een optimale buitenbeleving en waan je je helemaal één met de natuur. In de oude boerderij kun je in de lounge bar van een origineel Fries biertje genieten. Hier vind je ook een gezellig restaurant, mooi terras en een sauna.

De buiten-suites hebben extra zachte en lange bedden met uitzicht op de weilanden. Ook is er een gezellige zithoek met flatscreen televisie en radio. In de badkamer vind je een toilet, bidet, wastafel en een bad of douche. Ook pantoffels en heerlijke frisse handdoeken ontbreken niet. Verder is er een mini- bar en gratis koffie- en theefaciliteiten en staat er een buitenzitje voor je klaar.

Je verblijft nabij Leeuwarden en direct aan de Elfstedentocht-route. Ligt er geen ijs, dan kun je hier in plaats van schaatsen, ook heerlijke fietstochten maken. Fietsen kun je huren bij het hotel. Geniet van de mooie weidse landschappen met weilanden, water en historische terpendorpjes. Breng een bezoekje aan Sneek, Franeker en Heerenveen en de Friese hoofdstad Leeuwarden. De historische binnenstad met de Blokhuispoort, het Fries Museum en Het Princessehof is een aanrader.

Slapen in een buiten-suite in een Fries weiland