Romantisch overnachten met een adembenemend weids uitzicht

Altijd al op grote hoogte willen overnachten? Dan is de Watertoren van Nes perfect! Midden in het Friese landschap is de voormalige watertoren van Nes omgetoverd tot een hotel met twee luxueuze suites. Je overnacht op maar liefst 41 meter hoogte en geniet je volop van het weidse uitzicht. Ontspan in het hartvormig bubbelbad, slaap je op een boxspring bed en in de ochtend staat een vers ontbijt klaar.

Fantastische Suites met:

  • Luxe suite van alle gemakken voorzien
  • Bijzondere locatie met schitterend uitzicht
  • In de vroege morgen staat er een heerlijk ontbijt klaar
  • Geniet van een mooie zonsopkomst en -ondergang
  • Boek hier → de Watertoren Suite via Booking

Beschrijving

Een bijzonder verblijf is gegarandeerd als je overnacht in de Watertoren van Nes! De watertoren is in 1956 gebouwd en recent binnenin verbouwd tot een prachtige overnachtingsplek, bestaande uit twee modern ingerichte suites genaamd Aqua en Turrem (Latijns voor water en toren). In de suite Aqua zie je het Friese merengebied en Turrem geeft je een blik over het weidse Friese landschap.

Zo eenvoudig als de buitenzijde van de watertoren, zo modern en sfeervol zijn beide suites ingericht. De suites heeft een flatscreen televisie, een gezellige zithoek en een bureau. Het uiterst comfortabel xxxl- bed zorgt voor zeer ontspannen en rustige nachten. In de badkamer vind je een hartvorming bubbelbad met een aparte douche. Aan eten en drinken ontbreekt het je zeker niet. De koelkast is rijkelijk gevuld en er zijn koffie- en theefaciliteiten.

Het mooie Friese landschap nodigt zeker uit om er lekker op uit te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeiltochtje op de Friese meren of een fietstocht door het Friese land? Ook het IJsselmeer ligt om de hoek. Watertorenhotel Nes ligt precies tussen de plaatsen Leeuwarden, Sneek, Drachten en Heerenveen, die allen een bezoekje meer dan waard zijn om een terrasje te pikken of om te shoppen.

Romantisch overnachten met een adembenemend weids uitzicht