Weekendje Den Haag in een suite met sauna en bubbelbad

Op zoek naar een fijne suite voor wat quality time samen? Wat dacht je dan van deze bijzondere Struisvogel Suite – met een prive-sauna, regendouche én bubbelbad? De suite ligt op de zevende verdieping van Hotel Den Haag-Nootdorp, waardoor je vanuit het kingsize-bed een adembenemend uitzicht krijgt over Den Haag.

Fantastische suite met:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Op zoek naar een sfeervolle suite voor wat quelit time samen? Wat dacht je dan van deze bijzondere Struisvogel Suite – met een privé-sauna, regendouche én bubbelbad? De Struisvogel Suite ligt op de zevende verdieping van Hotel Den Haag-Nootdorp, waardoor je vanuit het kingsize-bed een prachtig en adembenemend uitzicht krijgt over Den Haag. De suite is heerlijk ruim, de badjas & slippers liggen klaar en de elektrisch haard zorgt voor extra sfeer.

Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp is een favoriet vakantieadresje vanwege de ideale ligging nabij Den Haag en de badplaats Scheveningen. Maar ook de faciliteiten van het Hotel zijn uitstekend! Op de bovenste verdieping is een zwembad en een wellness centrum gesitueerd. Een mooi uitzicht tijdens het gebruik van de sauna is dus gegarandeerd. Bezoek de hotelbar, die dagelijks is geopend en ook in het restaurant zijn jullie welkom voor een intiem diner voor twee.

Weekendje Den Haag in een suite met sauna en bubbelbad