Genieten in een hartvormig bubbelbad in het prachtige Sneek

Zin in een weekendje bomvol verwennerij en luxe? Breng dan een paar nachtjes door in de (wellness) Bruidssuite van Van der Valk Hotel Sneek. Deze wondermooie suite heeft een hartvormig bubbelbad, een privé-sauna en een duo-hemeldouche.

Fantastische suite met:

  • Tip - boek de 'Suite' met sauna
  • Hartvormige whirlpool, een sauna en duo-hemeldouche
  • Een comfortabel zitje met een gezellige haard
  • Unieke suite (90m2) met een uitstekend bed
  • Interesse? Boek hier de Suite met sauna via Booking

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Zin in een weekendje bomvol verwennerij en luxe? Breng dan een paar nachtjes door in de (wellness) Bruidssuite van Van der Valk Hotel Sneek. Deze wondermooie suite heeft een hartvormig bubbelbad, een privé-sauna en een duo-hemeldouche. Bovendien hebben jullie een geweldig uitzicht op het water vanaf je privé-balkon. Dat wordt genieten! Goed om te weten! Deze suite is populair.

Van der Valk Sneek is de perfecte uitvalsbasis om Friesland te verkennen. Huur een fiets en maak een tocht rond het Sneekermeer. Ook leuk – huur een sloep bij de receptie en vaar de wateren van Sneek op. Of bezoek de Friese steden als Sneek, Leeuwarden en Dokkum. Na een intensief dagje kunnen jullie in de hotelbar klinken, met een glaasje wijn en uiteraard kunnen jullie rekenen op volop gastronomisch genot in het restaurant.

Genieten in een hartvormig bubbelbad in het prachtige Sneek