Glamoureuze suite met gouden bubbelbad in Leiden

Soms is het eventjes tijd om je eens even heerlijk in luxe onder te dompelen. Deze glamoureuze Flora Suite van Van der Valk Leiden is dan perfect. De suite heeft een eigentijds interieur, een royaal kingsize bed en een gouden bubbelbad! Trek een fles champagne open en beleef een avond vol bubbel-pret.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische suite met:

  • Tip - boek de 'Flora' suite met goud bubbelbad
  • Royaal kingsize bed met extra hoge topper
  • Open badkamer met goud bubbelbad
  • Inloopdouche met rainshower
  • Interesse? Boek hier de Flora Suite via Booking

Beschrijving

Soms is het eventjes tijd om je eens even heerlijk in luxe onder te dompelen. Deze glamoureuze Flora Suite van Van der Valk Leiden is dan perfect. De suite heeft een eigentijds interieur met smaakvolle oud-Hollandse accenten. Het royaal kingsize bed met extra hoge topper staat garant voor een heerlijke nachtrust. Maar de echte eyecatcher is natuurlijk het ronde gouden bubbelbad! Trek een fles champagne open en beleef een avond vol bubbel-pret.

Naast de luxe van deze glamoureuze Flora Suite biedt Hotel Leiden alsook Leiden zelf veel vermaak! Maak een romantische boottocht over de Oude Rijn en bewonder de historische binnenstad vanaf het water. Samen sporten in het fitnesscentrum van het hotel of huur een fiets om Leiden en omgeving te verkennen. Laat jullie culinair verrassen in het restaurant en geniet van een drankje in de hotelbar. De ideale afsluiting van een mooie dag.

Glamoureuze suite met gouden bubbelbad in Leiden