Geniet luxe en van het prachtig uitzicht over Den Haag

Willen jullie lekker luxe van Den Haag genieten? Dan is deze Ara Suite echt iets voor jullie! Dankzij de bijzondere kleuren combinatie en de grote ramen krijgt deze suite een hele bijzondere sfeer. Vanuit de grote slaapkamer met kingsize bed kijk je uit over Den Haag. Ontspan in de privé-sauna en het bubbelbad.

Fantastische suite met:

Beschrijving

In de Blauwe Ara Suite, de topsuite van Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp, kijk je je ogen uit. Laat je eerst je oog vallen op het geweldige kingsize bed, neem je eerst de unieke vormgeving met blauwe ara’s in je op of snel je meteen naar de Finse sauna, het bubbelbad of de regendouche? Alles ziet er picobello uit. Bovendien is het uitzicht over Den Haag en omgeving prachtig. Je bevindt je namelijk op de 7de verdieping.

Niet alleen de Suite Blauwe Ara zal je verrassen, maar ook de overige faciliteiten van Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp zijn niet min. Op dezelfde verdieping als je suite, ligt ook het binnenzwembad, het wellness centrum en de fitness ruimte. Hier kun je ontspannen of je sportief inspannen en tegelijkertijd van het mooie uitzicht genieten. Het restaurant staat garant voor een voortreffelijke culinaire belevenis. Lekker samen eropuit? Dan liggen zowel Den Haag als Delft en Scheveningen dichtbij!

Geniet luxe en van het prachtig uitzicht over Den Haag