Luxe overnachting in de Havana Suite met sauna en bubbelbad

Verras je partner op een romantische overnachting in de Havana Suite bij Van der Valk Utrecht. Slenter langs de grachten van Utrecht, dineer in het hotelrestaurant en sluit jullie avondje af in de heerlijke Havana Suite, met bubbelbad en sauna. Nog meer ontspanning? Jullie zijn ook welkom in het zwembad en sauna van het hotel.

Fantastische suite met:

Beschrijving

Geniet van een beetje Cuba in Nederland door deze Havana Suite te reserveren bij Van der Valk Hotel Utrecht. Bij binnenkomst kijk je je ogen uit. Het bubbelbad voor twee personen ziet er verleidelijk uit, maar ook de warmte van de sauna lokt. Toch eerst lekker opfrissen onder de regendouche en daarna samen keuvelen voor het romantische haardvuur? Het bed is van kingsize formaat, er zijn twee flatscreen-tv’s en ook koffie- en theefaciliteiten zijn aanwezig.

Van der Valk Hotel Utrecht staat voor ultiem genieten. Je bent meteen verkocht als je hoort dat er een verwarmd binnenzwembad en een wellness center is op de 20ste verdieping. Het uitzicht is fenomenaal. Ook het fitness center bevindt zich op deze hoogte! Huur ook eens een fiets; bezoek beroemde forten en duik de bossen in. Het historische hart van Utrecht is eveneens een romantische bestemming voor een uitstapje. 

Luxe overnachting in de Havana Suite met sauna en bubbelbad