Suite met bubbelbad en toegang tot het prachtige zwembad

Van der Valk Heerlen is een fijn vakantieadresje om de mooiste plekjes van Zuid-Limburg te verkennen. Shoppen in Heerlen en Maastricht en dwaal door het glooiende landschap en ontspan nadien in het prachtige zwembad en in jullie Well-Being Suite.

Fantastische suite met:

Beschrijving

Op zoek naar rust en wellness, dan is Van der Valk Hotel Heerlen perfect! Niet alleen is het hotel gelegen in Zuid-Limburg, ook beschikt Van der Valk Hotel Heerlen over een zalige Well-Being Suite. In deze stijlvolle suite ontbreekt het nergens aan. Slapen doen jullie op een king-size bed en de open badkamer beschikt over een royaal ligbad met bubbelsysteem en is er een stoomdouche cabine.

Bovendien beschikt het Van der Valk Hotel Heerlen ook nog over een prachtig zwembad, waarvan het water +30 C, is, waardoor je spieren optimaal kunnen ontspannen. Van baantjes zwemmen tot relaxen in de whirlpool; alles is mogelijk! Als gast kan je hier gratis gebruik van maken. Willen jullie gezellig een hapje eten, na een enerverende dag? Schuif dan aan in het restaurant. 

Suite met bubbelbad en toegang tot het prachtige zwembad