Geniet van quality time samen en proost met je lief in de whirlpool

Deze prachtige bruidssuite bij Van der Valk Hotel Tilburg is fenomenaal! De styling is verfrissend, slapen jullie op een rond bed en het royale rond bubbelbad is perfect voor quality time samen. Om je verblijf goed te beginnen staat er een fles bubbels voor jullie klaar. Oftewel, deze bruidssuite is perfect voor een weekendje quality time samen.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische bruidssuite met:

Beschrijving

Deze prachtige suite is de bruidssuite van Van der Valk Hotel Tilburg. Maar ook al is het niet je huwelijksnacht, ook dan ben je welkom voor een romantisch nachtje weg. De bruidssuite is voorzien van een verfrissende hedendaagse styling en beschikt over een rond bed en een royaal rond bubbelbad. De elektrische haard zorgt voor extra sfeer en warmte. Om je verblijf goed te beginnen staat er een fles bubbels voor jullie klaar. Oftewel, deze bruidssuite is perfect voor een weekendje quality time samen.

Van der Valk Tilburg is gelegen in hartje Brabant, een bezoekje aan het centum van Tilburg is zo gemaakt. Maar ook Eindhoven en Den Bosch zijn aanraders. Jullie kunnen dus alle kanten op! Na een dagje shoppen kunnen jullie heerlijk relaxen in het wellness center met binnenzwembad, sauna en relaxruimte. Schuif aan in het restaurant, bezoek de gezellige hotelbar en waag een gokje in het eigen casino.

Geniet van quality time samen en proost met je lief in de whirlpool