Geniet in het bubbelbad met een prachtig uitzicht

Trakteer je geliefde op een overnachting bij van der Valk Amsterdam-Zuidas. Want het uitzicht dat je krijgt vanuit de Panorama Suite is fenomenaal! Dankzij de gigantische raampartijen heb je een panoramisch uitzicht vanuit je bed en vrijstaand bubbelbad.

Fantastische suite met:

Beschrijving

De Suite Panoramaview van Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas bezorgt je binnen no-time een waar metropoolgevoel. De stijlvolle inrichting, de brede floor-to-ceiling ramen en de zalige wellness voorzieningen maken dit een topbestemming voor een romantisch weekendje weg. De laatste restjes stress glijden van je af in het bubbelbad of de inloop-regendouche. Geniet van het panoramische uitzicht vanuit de mooie zithoek. Er is ook een smart-tv, koelkastje en er zijn koffie- en theefaciliteiten.

Een bijzonder weetje over Hotel Zuidas is dat het gebouw in 2021 is uitgeroepen tot het ‘Beste Gebouw van het Jaar’. Daarbinnen herbergt het vele verrassingen, zoals een geweldig wellness centrum met uitgebreide voorzieningen en een moderne gym op de bovenste verdieping. Ook een brasserie, hotelbar en restaurant zijn aanwezig. Vanuit het hotel reis je in korte tijd naar het sfeervolle centrum van Amsterdam; shoppen, kuieren langs de grachten, wandelen door het Vondelpark en topmusea bezoeken!

Geniet in het bubbelbad met een prachtig uitzicht