Vakantie vieren met uitzicht op Alpaca’s

Midden op het platteland van Brabant kun je heerlijk onthaasten in dit gezellig houten Tiny house. In de vroege morgen wordt je gewekt door sjilpende vogels en met een beetje geluk spot je een konijntje. De inrichting is knus en sfeervol. De hottub (wel reserveren) en het terras zijn zalige plekjes om te onthaasten.

Fantastisch Tiny house met:

  • Je wordt omringt door de natuur
  • Hier kun je echt back-to-basic vakantie vieren
  • Knusse inrichting, hout kachel en hottup (wel reserveren)
  • Boek hier → dit tiny house via Natuurhuisje

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Midden op het platteland van Brabant kun je heerlijk onthaasten in dit gezellig houten tiny house. In de vroege morgen wordt je gewekt door sjilpende vogels en met een beetje geluk spot je een huppen konijntje. De inrichting is knus en sfeervol en welk seizoen ook, het is hier altijd genieten. In de zomer van het fris groene landschap en trakteert de herfst je op warme kleuren. De grote glazen schuifpui geeft een heerlijk binnen- buitengevoel en ook de hottub (wel reserveren) en het terras zijn zalige plekjes om te onthaasten.

Het tiny house is volledig ingericht, de bedden zijn opgemaakt en ligt het handdoek-pakket klaar. Koken en warmte krijg je van het hout gestookt fornuis. Ook een badkamer met een heerlijke regendouche ontbreekt niet. Als je echt wil, ga je hier back-to-basic en geniet je van de omgeving en elkaars gezelschap. Goed om te weten er is geen wifi. Wandel-en fiets je graag, dan zit je hier uitstekend! De wandelroutes beginnen bij de voordeur.

Vakantie vieren met uitzicht op Alpaca’s