Genieten van wellness in hartje Valkenburg

Kom heerlijk ontspannen bij Thermae 2000. Je vind hier tiental sauna’s, bubbelbaden en kunnen jullie ontspannen in de binnen- en buitenbaden met thermaal water. Ook een aantal goede eetgelegenheden ontbreken niet. Oftewel een perfecte plek voor een dagje of paar dagen ultiem genieten.

Fantastische wellness hotel met:

  • Blijf slapen en geniet extra lang van wellness
  • Fijne sauna- en wellness faciliteiten
  • Gelegen op de top van de Cauberg
  • Op en top ontspannen? Reserveer dan een wellness arrangement.
  • Ook heerlijk is een overnachting in het Thermae 2000 hotel.

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Of wat dacht je van het wellness duo wijn arrangement? Deze unieke wellness ervaring, met uitzicht over het prachtige Limburgse heuvelland, is perfect voor wijnliefhebbers.

Op de top van de Cauberg ligt Thermae 2000. Je vindt hier een tiental sauna’s waar naast het reguliere gebruik, ook elke dag sauna opgietingen plaats vinden. Lekker ontspannen kan ook in de warme bubbelbaden en kun je een massage reserveren. Voor welke massage kies jij? Ga je voor een ayurvedische of hotstone massage? Een beautybehandeling is ook mogelijk. Natuurlijk kun je gebruik maken van het binnen- en buitenbad. Het thermaal water is goed voor spieren en gewrichten en heeft een ontspannende werking. Geniet van een drankje in de lounge bar en schuif aan in het restaurant, voor een smakelijke lunch.

Maak jullie weekendje Valkenburg compleet en overnacht in het bijbehorende Thermae 2000 hotel. Als je ’s ochtends uit bed stapt, kun je na het ontbijt, direct doorlopen naar de wellness voorzieningen. Ideaal!

Genieten van wellness in hartje Valkenburg