Majestueus (love) verblijf in hartje Amsterdam

Het Manor Hotel Amsterdam is een van de meest majestueuse hotels van Amsterdam. Niet alleen omdat het hotel huist in een indrukwekkend historisch pand, maar ook de locatie – Amsterdam-Oost, de gezellige lounge en de luxe hotelkamers, met zalige bedden, waar je eindeloos in wilt blijven liggen, zorgen voor een fenomenaal verblijf. Specialer dan dit wordt het niet!

Fantastisch hotel met:

Beschrijving

Tip! Love special! Geniet van een ultraromantisch verblijf bij The Manor Amsterdam! Bij dit romantische arrangement genieten jullie samen van een fles bubbels en wacht jullie de volgende ochtend een heerlijk ontbijt voor twee. → Boek hier het love-arrangement

De unieke manier waarop historie en moderne gemakken hier hand in hand gaan, zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Stap binnen in dit voormalige burgerziekenhuis en je zal je verwonder over de schitterende inrichting, waar herkenbare Amsterdamse elementen, zeer stijlvol zijn gecombineerd met moderne en hedendaagse gemakken. De hotelkamers hebben zalige bedden, waar in je eindeloos wil blijven liggen en een moderne badkamer met inloopdouche of ligbad. Sommige hotelkamers kijken uit op de tuin, andere op Amsterdam.

Amsterdam heeft per definitie al iets romantisch. Door The Manor Hotel te boeken, doe je daar nog een schepje bovenop. Wandel vanuit het hotel zo het Oosterpark in, dat wel 12 ha groot is. Wat dacht je van een romantische picknick? Daarnaast is ook een bezoek aan Artis, de Hermitage of het Gogh Museum altijd een geslaagd uitje! Ook zeer romantisch – een rondvaart over de grachten van Amsterdam.

Majestueus (love) verblijf in hartje Amsterdam