Bruidssuite met een bubbelbad en een fraai uitzicht op het water

Chique en stijlvol, dat is meteen de eerste indruk van deze prachtige Suite Royal van Oesterdam Resort in Zeeland. Wat nog meer indruk maakt, is de heerlijke wellness badkamer met een groot bruisbad. Dé plek voor een romantisch momentje met z’n tweeën. Het zicht vanuit deze suite over het water maakt je verblijf extra bijzonder.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische bruidssuite met:

Beschrijving

De Suite Royal is bij uitstek een bestemming voor een romantisch uitje. Het extra grote kingsize bed, het uitzicht over het water en de royale badkamer met bruisbad en regendouche zorgen meteen voor de juiste ambiance. Er is bovendien een gezellig zitgedeelte, de grote ramen zorgen voor veel lichtinval en er zijn gemakken, zoals: een flatscreen-tv, airconditioning, minibar, koffie, thee en een Nespresso apparaat.

Het Oesterdam Resort ligt in Tholen in Nationaal Park Oosterschelde. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het cabana-strand. Hier waan jij je écht even op Ibiza wanneer je plaats neemt op de fijne strandbedden. Voor een zalig diner begeef je je naar de trendy Marina Beach Club. Of verwen jezelf nog meer met een bezoek aan het wellness centrum met een Finse sauna, infrarood sauna, het zwembad en de belevingsdouche met geluiden, geuren en diverse waterstralen. Verder is Oesterdam Resort een watersportparadijs met een eigen jachthaven, boot- en kanoverhuur ook het strand ligt nabij.

Bruidssuite met een bubbelbad en een fraai uitzicht op het water