Chic overnachting en dineren in de haven van Rotterdam

Samen Rotterdam ten volle ervaren? Dan is een verblijf op SS Roterdam perfect! Niet alleen overnachten jullie op een imposant schip met een rijke geschiedenis dat over veel wereldzee heeft gevaren, ook de ligging van van de SS Rotterdam is super. In de haven en nabij alle must-sees van Rotterdam.

Boek het diner arrangement van Voordeeluitjes. Dit is inclusief:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

De SS Rotterdam is een groot en imposant schip, midden in Rotterdam. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor een weekendje Rotterdam. Eenmaal aan boord, voel en ervaar je de bijzondere geschiedenis van dit indrukwekkende schip, dat tegenwoordig een luxe en goed beoordeeld vier sterren hotel is. De SS Rotterdam is prachtig gerenoveerd en kun je er naast overnachten, ook heerlijk eten. Alle 576 originele ‘hutten’ van de SS Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot moderne en luxe hotelkamers, in de sfeer van de jaren 50.

Naast de fijne hotelkamers heeft de SS Rotterdam ook twee restaurants; het Lido Restaurant en de Club Room. Bij mooi weer is ook het terras geopend en kun je relaxen bij het zwembad. Oftewel, de SS Rotterdam is een bijzondere uitvalsbasis voor een weekendje Rotterdam. Want origineler dan dit, ga je niet vinden in Rotterdam.

Chic overnachting en dineren in de haven van Rotterdam