Romantisch chalet midden in de Ardennen

Deze romantische chalet is een zalig adres midden in de Belgische Ardennen. Hier ga je even terug naar de basis. De nadruk ligt hier op het samen zijn en het genieten van de mooie natuur. Warm rondom de houtkachel of relax op het overdekt terras. Hier hoor je alleen het kabbelende beekje, het gezang van de vogels en het ruisen van de wind.

Fantastische accommodatie met:

  • Hier ben je echt eventjes weg van alle drukte
  • Specifiek ontworpen voor een romantisch verblijf
  • Adembenemend gelegen in het natuurpark Des Deux Ourthes
  • In het huisje is geen radio, tv of internet. Dus je hebt echt tijd voor elkaar!
  • Boek hier → de boshut via de website van Natuurhuisje

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Midden in de Ardennen, omgeven door de natuur en aan een stromend beekje nabij Houffalize, ligt deze romantische chalet op je te wachten, voor een paar romantische dagen in de natuur. De chalet is vrijwel volledig in hout uitgevoerd en lijkt het net of deze zo uit een sprookjesboek is gestapt. Alles voor een fijn verblijf is voorhanden. Zo is er een gezellige zithoek met een houtkachel, een compleet uitgeruste keuken en een badkamer. In de slaapkamer kun je zalig wegdromen met op de achtergrond de nachtelijke geluiden uit de natuur.

Radio, tv of internet? Daar heb je hier geen tijd voor: vooral het genieten van de natuur en elkaar staat hier voorop. Tegen niemand zeggen, maar als je toch gratis wifi wil, ga dan naar de herberg van de verhuurders. De uitgestrekte bossen liggen aan je voeten, evenals de rivier de Ourthe, die uitnodigt om te kanoën. In Houffalize en Achouffe vind je cafés en restaurants. Of bezoek culturele pareltjes, zoals Bastogne en Clervaux. De stad Luxemburg ligt op een uurtje rijden.

Romantisch chalet midden in de Ardennen