Romantisch nachtje in een oer-Hollands windmolen

Midden in het polderlandschap en vlakbij het strand is deze oude windmolen een perfect adresje om de dagelijkse hectiek van alle dag eventjes te ontvluchten. De windmolen is gebouwd in 1590, maar volledig gerenoveerd tot een sfeervol vakantieadresje met authentieke details. Alles is voorhanden, zodat je hier prima een paar dagen kunt vertoeven.

Fantastische accommodatie met:

  • Als de wind gunstig is draait de molen
  • Jullie verblijft in een gerestaureerde windmolen uit 1590
  • Gelegen in het fraaie polderlandschap van Noord-Holland
  • Boek hier → deze Windmolen via Vipio

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Op zoek naar een oer-Hollands adresje, blijf dan overnachten in deze authentieke windmolen uit 1590. De windmolen is gelegen in het polderlandschap van Noord-Holland, vlakbij de Noordzee en stadjes als Bergen en Schoorl. De windmolen is zeer geschikt voor een (romantische) overnachting met z’n twee! Overnachten doen jullie in een heerlijk tweepersoonsbed, is er een knusse woonkamer met tv, is er wifi en een authentieke badkamer met douche en toilet. Vanuit de ramen in de molen krijg je een fantastisch uitzicht over het polderlandschap van Noord-Holland!

Hier zijn jullie eventjes weg van de dagelijkse hectiek en is dit het ideale adresje om te onthaasten. Bovendien is de windmolen centraal gelegen in Noord-Holland en hierdoor  perfect als uitvalsbasis om Noord-Holland te ontdekken. Binnen een half uurtje zijn jullie bij de kustplaatsen als Bergen, Schoorl, Egmond aan Zee of Callantsoog. Liever een dagje winkelen dan zijn jullie binnen een kwartier in het centrum van Alkmaar.

Romantisch nachtje in een oer-Hollands windmolen