Romantische Wylde kamer voor twee

Lekker met z’n twee genieten in een unieke en ongedwongen sfeer? Reis dan af naar Friesland en laat je betoveren door deze romantische Wylde kamer. Wat meteen opvalt, is dat er tot in de puntjes aandacht is geschonken aan de inrichting. Alles met het doel om het zo sfeervol en aangenaam mogelijk voor je te maken.

Fantastische accommodatie met:

  • Fijne badkamer met wastafel, douche en toilet
  • Ideaal voor de rustzoekers en natuurliefhebbers
  • Je slaapt op M-line matrassen met luxueus beddengoed van Cotton Suite
  • Boek hier → deze romantisch kamer via Booking

Beschrijving

De romantische Wylde kamer vind je op het kleine vakantiepark ’t Wylde Pad in Twijzelerheide in Friesland. De bedden met de zalige M-line matrassen staan opgemaakt voor je klaar. Het luxe beddengoed van Cotton Suite is een lust voor het oog. Of wat dacht je van de luxe badkamer met regendouche en de super-de-luxe verzorgingsproducten van The Gift Label? Ook een smart-tv en gratis wifi zijn voorhanden. Het zijn deze vele verwennerijen, die je verblijf extra bijzonder maken.

Een ander fijn pluspunt van deze knusse bestemming is de gezamenlijke keuken met koffiezetapparaat en koelkast. Je kunt indien gewenst ook een beroep doen op de Wylde ontbijtservice. Verder ligt op het bosrijke vakantiepark ook een romantisch vennetje. In de directe omgeving liggen talloze schitterende wandel- en fietsroutes, bezoek wijngaard De Frysling of struin rond door Drachten en Leeuwarden.

Romantische Wylde kamer voor twee