Romantisch tuinhuisje in Elsloo met privé-hottub

Kleinschaligheid, rust, ruimte en natuur? Dat vind je in en rondom dit romantische huisje in Elsloo. Het hout om je privé-hottub in je tuin warm te stoken, staat al klaar. De hottub is de perfecte plek om samen van de ondergaande zon te genieten en uit te kijken over de weilanden. Binnen tref je een knusse living, een fijn 2-persoonsbed en een volledig uitgeruste keuken.

Fantastische accommodatie met:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Dit natuurhuisje voor een romantische uitvlucht staat op het erf van een woonboerderij in Elsloo en naast het Drents-Friese Wold. De stijlvolle en moderne uitrusting maakt dat je je hier meteen op je gemak voelt. Je beschikt onder meer over een complete keuken, knusse huiskamer en slaap je op fijne bedden. Maar het mooiste van dit natuurhuisje is, dat jij de zonsondergang vanuit je privé-hottub kunt bewonderen. De privé-hottub staat al voor jullie klaar. Even stoken en genieten maar. Proost samen op het terras op een zorgeloos verblijf. Hier sta je gegarandeerd voortdurend in de ‘relax-modus’.

Een ander pluspunt van dit leuke natuurhuisje is dat je vanaf het erf zo de natuur in wandelt of fietst. Laat je betoveren door de mooie plekjes van het Drents-Friese Wold. Neem ook zeker eens een kijkje bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer in Appelscha. Hier vind je onder meer een blotevoetenpad. Andere aanraders zijn een bezoek aan het Heksenmuseum in Appelscha en het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

Romantisch tuinhuisje in Elsloo met privé-hottub