Romantisch overnachten in een rustieke barrel

Er samen even tussenuit? Maak er dan een bijzonder uitje van en blijf slapen in dit oud wijnvat dat is omgebouwd tot het kleinste Tiny House van Nederland. Slapen kan op het fijne uitschuifbaar bed en op de veranda voor het wijnvat, staan twee heerlijke relaxstoelen. Ideaal om in de avond samen te proosten.

Fantastisch Wijnvat met:

  • Gegarandeerd een knus samenzijn
  • Prachtige omgeving met talrijke uitstapjes
  • Knusse veranda met 2 heerlijke relaxstoelen en skottelbraai
  • Boek hier → het knusse wijnvat voor 2

Beschrijving

Er samen even tussenuit? Maak er dan een bijzonder uitje van en blijf slapen in dit oud wijnvat dat is omgebouwd tot het kleinste Tiny House van Nederland. Slapen kan op het fijn uitschuifbaar bed. Leuk om te weten, in het wijnvat is ook een zit-schommeltje. Op de veranda voor het wijnvat, staan twee heerlijke relaxstoelen. Ideaal om in de avond samen te proosten. Of wat dacht je van barbecueën op de skottelbraai en ook een kleine koelkast ontbreekt niet. Douche kan in de gezamenlijke douche op 10 meter afstand.

Door de loslopende boerderijdieren, zoals kippen, schapen en een ezel. Krijg je verblijf een bijzonder tintje. In de vroege morgen mag je zelfs je eitje uit het kippenhok rapen. Hoe leuk is dat! Het wijnvat ligt in een prachtige omgeving met talrijke mogelijkheden voor uitstapjes. Bij zomers weer kun je het Waalstrand (500 meter) bezoeken. Of wat dacht je aan een bezoekje aan Tiel? Ouwehands Dierenpark in Rhenen ligt op ongeveer 30 minuten.

Romantisch overnachten in een rustieke barrel