Slapen in een hemelbed op een eigen privé-eilandje

In en rond dit natuurhuisje, op een groen en bloemrijk privé-eiland in Vinkeveen, vind je de privacy en sfeer die je nodig hebt voor een romantisch verblijf! Laat het vaste land achter en binnen 10 minuten vaar je naar het eilandje, met een hemelbed, gratis subboards, barbecue, vuurkorf, veranda en overal uitzicht over het sprankelende water.

Fantastische accommodatie met:

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Dit natuurhuisje is uniek gelegen op een onbewoond privé-eilandje bij het prachtige natuurgebied Botshol. De knusse en zelfvoorzienende accommodatie is volledig ingesteld op een romantisch verblijf. Het hemelbed is één van de blikvangers, evenals de nostalgische inrichting. Er is een keuken met kooktoestel, koelkastje en barbecue. Douchen doe je onder de warme buitendouche. Bij zonsondergang steek je de olielampen, kaarsen of fakkels aan en strijk je neer op de fijne ligstoelen op de veranda. Hier geniet je van rust en het mooie uitzicht over het water.

Wees gerust, je hoeft niet veel bagage mee te slepen. Handdoeken, theedoeken, beddengoed, badjassen, badlakens en toiletartikelen zijn allemaal voorhanden. Dat geldt ook voor het haardhout en drinkwater. Ontdek samen jullie supboard talenten of huur een bootje voor een romantisch tochtje over het water. Je kunt ook simpelweg vanaf je eigen steiger het helder zwemwater in duiken.  Goed om te weten: Je kunt een bootje huren voor €50,- per dag inclusief volle tank.

Slapen in een hemelbed op een eigen privé-eilandje