Een boshuisje met sauna en gelegen in een privé-bos

Dit gezellig tiny house is een bijzonder logeeradres, wat omringd wordt door een hectare groot en groen terrein. Hier vind je ook een Finse sauna en een koudwaterbad. Het gehele terrein is privé! Rust, ruimte en natuur zijn hier dus in overvloed. Het is echt zo’n plekje waar je tijd voor elkaar hebt en de rest van de wereld buitensluit!

Fantastische accommodatie met:

  • Geniet in de Finse sauna en van het koudwaterbad
  • Gelegen op 20 km van Antwerpen en 20 km van Roosendaal
  • Het huisje ligt op een terrein van 1 hectare, dat je alleen ter beschikking hebt
  • Boek hier → het boshuis via de website van Natuurhuisje

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Dit schitterend tiny house is een bijzonder logeeradres, wat omringd wordt door een hectare groot en groen terrein. Het gehele terrein is privé! Rust, ruimte en natuur zijn hier dus in overvloed. Het is echt zo’n plekje waar je tijd voor elkaar hebt en de rest van de wereld buitensluit! Je tiny house is klein, maar heeft alles voor een fijn verblijf. In het huisje is een woonkamer, een eethoek, een klein keukentje, een badkamer en een apart toilet. De hoge ramen zorgen dat de omringende natuur bijna deel uitmaakt van het interieur.

Tussen de bomen op je ‘eigen’ domein, vind je ook een sauna (tegen betaling) en een koudwaterbad. Vol hernieuwde energie ontdek je samen de schitterende natuur van de Kalmthoutse Heide of kuier door de historische straatjes van Antwerpen, dat op maar 20 km afstand ligt.

Een boshuisje met sauna en gelegen in een privé-bos