Zuid-Limburgse natuurlofts met hottub en pizzaoven

Altijd al eens een bijzondere vakantie in de natuur willen beleven? Kies dan voor de natuurlofts van Landgoed Moerslag in Zuid- Limburg! Deze, qua architectuur, unieke vakantie-lofts staan in het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland op een schitterende locatie. Elke loft heeft zijn eigen thema, met bijpassende inrichting. Maar wat alle lofts samen hebben, zijn de grote ramen met een fantastisch uitzicht over het heuvelland.

Fantastische loft met:

  • Alle lofts zijn volledig energieneutraal
  • Luxe lofts met elk een unieke uitstraling
  • Iedere loft is uitgerust met een hot tub en bubbelbad
  • Alle rust en privacy midden in de Limburgse natuur
  • Boek hier → één van de luxe loft met hottub via Booking

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Goed om te weten: → De natuur lofts zijn boekbaar via Booking en Specialvilla’s: Loft met met hottub en pizzaoven, Loft met hottub en bubbelbad, Loft met hottub en pizzaoven en een Loft met hottub.

De natuurlofts zijn voorzien van grote glazen openslaande puien, zodat je het gevoel hebt midden in de natuur te zijn. Daarnaast zijn de lofts zo gesitueerd dat ze niet opvallen in het glooiende Heuvellandschap. De meidoornhagen en fruitbomen die de lofts omheinen, geven je nog meer het gevoel van rust en privacy. Zo heb je echt je eigen plekje midden in de natuur.

Elke loft is compleet en smaakvol met duurzame en natuurlijke materialen ingericht! Maar toch verschillen ze van elkaar, want elke loft heeft zijn eigen thema, waarop het interieur is aangepast. Kies je bijvoorbeeld voor de Natuurloft ‘Rust’ dan staat het comfortabele bed voor je raam. Kies je voor ‘Lounge’ dan geniet je van een heerlijke zithoek. Liever een hout gestookte pizzaoven op je terras? Zelfs dat is mogelijk, want 2 natuurlofts hebben een pizza oven.

Landgoed Moerslag is een uitstekende uitvalsbasis om Zuid- Limburg te verkennen. Binnen tien minuten rijden zit je bijvoorbeeld al achter een pilsje op het Vrijthof in Maastricht. Ook grote steden als Aken en Luik zijn gemakkelijk en snel te bereiken. Maar natuurlijk kun je ook heerlijk genieten van het Zuid-Limburgse landschap door te wandelen en te fietsen in de omgeving.

Zuid-Limburgse natuurlofts met hottub en pizzaoven