Prachtige luxe yurt in boutique-stijl

Deze luxe yurt is een zalige ervaring midden in het boerenweiland. Een plek waar je wordt omarmd door de natuur en waar je nog echt kunt genieten van de (frisse) buitenlucht. Je gaat back-to-basic en geniet je van rust en ruimte, maar wel met luxe en comfort van een luxe bed, een smaakvolle inrichting en een fijne houtkachel.

Fantastisch Yurt met:

  • Luxe grote Yurt in boutique-stijl
  • Elk seizoen een bijzonder warm verblijf
  • Op en top romantiek midden in het boeren-land
  • Boek hier → deze yurt via Natuurhuisje

Beschrijving

Deze luxe yurt is een zalige ervaring midden in het boerenweiland. Een plek waar je wordt omarmd door de natuur, waar je vogeltjes hoort fluiten en waar je nog echt kunt genieten van de (frisse) buitenlucht. Je gaat back-to-basic en geniet je van rust en ruimte, maar wel met luxe en comfort van een luxe bed, een smaakvolle inrichting en een fijne houtkachel, die zelfs bij vrieskou heerlijk warm is. Glamping was nog nooit zo romantisch.

In en om de yurt heb je alle privacy. Een mooi uitzicht op het boerenlandschap, een omheint terras, een privé-toilet en een houten buitendouche. Er is een kleine maar volledig ingerichte keuken, met warm water, gasfornuis en koelkast. Het linnen goed is luxe en ook handdoeken, badjassen en shampoo is voorhanden. Ook kaarsjes, koffie, thee, suiker, olie, kruiden en specerijen, hout en toiletpapier is aanwezig. Een fiets huren alsook een BBQ/vuurschaal zijn optioneel.

Prachtige luxe yurt in boutique-stijl