Luxe, ruimte en ontspanning in Friesland

Laat het drukke leven van alledag en al je beslommeringen even achter je en verblijf in deze romantische Royal Suite in Friesland. Na een dagje dwalen door het Friese landschap, is het heerlijk om samen plaats te nemen voor het romantische haardvuur of in het bubbelbad.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastische suite met:

Beschrijving

De royal suite van Van der Valk Hotel Wolvega-Heereveen is een voltreffer als je toe bent aan rust, ruimte en luxe faciliteiten. Niet alleen het bubbelbad is zalig, maar ook de stortdouche is een sensatie voor de zintuigen. In de badkamer zijn Rituals badproducten aanwezig. Andere aangename faciliteiten zijn een comfortabel groot 2-persoonsbed, een kleine koelkast, airconditioning en een flatscreen tv. Kortom, alle ingrediënten voor een onbezorgd en romantisch verblijf zijn hier voorhanden.

Wat deze romantische bestemming nog mooier maakt, is de prachtige ligging in Friesland, vlak bij Overijssel en Drenthe. Huur een fiets bij Hotel Wolvega-Heereveen en maak een tocht door het Drents-Friese Wold of De Weerribben. Het is ook een aanrader om naar het waterrijke Giethoorn te fietsen of om een boottochtje door deze idyllische omgeving te maken. Schaatsliefhebbers zijn ook zo in Thialf. Of ga een dagje naar Leeuwarden met interessante musea en heerlijke shop-mogelijkheden!

Luxe, ruimte en ontspanning in Friesland