Romantisch boerderijtje met hemelbed en bubbelbad

Een heerlijk privé-verblijf beleef je in deze exclusieve Love2stay-boerderij op Hof van Saksen. Dit sfeervolle boerderijtje is speciaal ontworpen voor een romantisch verblijf. Samen in de loveseats, voor de knusse design-gashaard en overnachten jullie in een hemelbed. Een groot rond bubbelbad en privé-balkon maken de sfeer compleet.


Warning: Undefined property: ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Section::$get_name in /www/romantischovernachten_267/public/wp-content/plugins/dynamic-content-for-elementor/class/template-system.php on line 949

Fantastisch boerderijtje met:

  • Bubbelbad en hemelbed
  • Gashaard en Loveseats
  • Rituals doucheset staat klaar
  • Champagneontbijt service mogelijk
  • Privébalkon met uitzicht op het water

Beschrijving

Bij een romantisch verblijf denk je direct aan een verblijf in een sfeervol hotel. Je zult niet direct denken aan een vakantieboerderij. Daar brengt Landal GreenParks verandering in! Want naast de luxe vakantieboerderijen op ‘Hof van Saksen’, introduceert Landal GreenParks de exclusieve Love2stay vakantieboerderij. Deze luxe love2stay boerderij is speciaal ontworpen voor een romantisch verblijf.

De keuken is lekker luxe en de living beschikt over een loveseat en een gashaard. Heerlijk wegdromen kan in het hemelbed. Via de openslaande deuren van het privé-balkon, krijgen jullie een schitterend uitzicht over de recreatievijver. Een rond bubbelbad maakt het love verblijf compleet. Indien gewenst kan het verblijf worden uitgebreid met een duo Spa & Wellness behandeling en een intiem diner in de love2stay boerderij.

Door de bijzondere en moderne vormgeving, krijg je op Hof van Saksen geen typisch vakantiepark gevoel (als dit zou bestaan). Net wat anders, maar hierdoor verrassend goed en perfect voor een aantal dagen ‘quality time’ met elkaar.

Romantisch boerderijtje met hemelbed en bubbelbad