Logeren in stijlvolle suites midden in de duinen

Wanneer je bij het ochtendgloren je ogen opent, kijk je vanuit je luxe kamer van Strandhotel Zoomers uit over de zee. Wat een adembenemend uitzicht! Ook de inrichting is geweldig. Het hotel ligt bovendien heel sereen midden tussen de duinen. Maak een strandwandeling, om daarna samen te ontbijten op het balkon met uitzicht op de duinen en/of de zee. Geweldig!

Fantastische accommodatie met:

  • Nabij het strand van Castricum aan Zee
  • Gelegen in de duinen en alle kamers hebben duin- of zeezicht
  • Diverse kamers boekbaar: duin- en strandkamer, suites en appartementen
  • Iedere ochtend wordt het ontbijt geserveerd in Strandpaviljoen Zoomers
  • Boek hier → Strandhotel Zoomers via Booking

Meer afbeeldingen

Beschrijving

Strandhotel Zoomers staat voor waanzinnig genieten. Dit is echt zo’n plek waar je helemaal tot rust komt. Vanuit het hotel wandel je zo de duinen in of naar het strand en snuif je zo de frisse zeelucht op. Na een strandwandeling ben je welkom in Strandpaviljoen Zoomers, voor een hapje of een drankje. Dit is ook jouw ideale adresje voor een vers ontbijtje in de vroege morgen en een romantisch diner met zeezicht. Kortom, alles staat in het teken van (h)eerlijk genieten met het strand en de zee als decor!

De luxe suites van Strandhotel Zoomers zijn uitgerust met een stijlvolle kitchenette met kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, koelkast en keukengerei. De badkamer is luxe vormgegeven en douchen is hier een waar genot. Andere fijne faciliteiten zijn: de flatscreen-tv en gratis wifi. Een ander groot pluspunt is dat de bedden heerlijk liggen. Of wat dacht je van de zeelucht opsnuiven gewoon vanaf je balkon? Naast de suites, zijn er ook (gewone) hotelkamers en een appartement boekbaar.

Logeren in stijlvolle suites midden in de duinen