Slapen op een historisch landgoed dat omgeven is door een grote parktuin

Landgoed Huize Bergen is een echt ‘hier-hoef-je-niet-meer-weg’ adresje. Hier kom je echt tot rust! Een statig landgoed met een restaurant, een fantastisch terras, zalige hotelkamers en dit alles is omgeven door een grote parkachtige tuin met eeuwenoude bomen. Hier ontwaak je met het gefluit van de vogels en start je de dag met een vers ontbijt op het terras of in het gezellige restaurant.

Boek een arrangement via Voordeeluitjes:

Beschrijving

Het historisch landgoed Huize Bergen wordt omgeven door een schitterende parktuin met eeuwenoude bomen. Veel kenmerken van het historische landgoed zijn nog aanwezig, zoals de grote kroonluchters, mooie wand- en plafondversieringen en de hoge grote ramen. Ook elke hotelkamer of suite is uniek! Oud en nieuw worden hier perfect met elkaar verweven, waarbij elke hotelkamer ook zijn eigen verhaal vertelt. Super romantisch is de junior suite; stijlvol vorm gegeven, een luxe grote badkamer en vanuit je bed heb je door het dakraam zicht op de sterrenhemel.

De elegante entourage van Landgoed Huize Bergen zorgt ervoor dat je er samen echt helemaal tussenuit bent. Voor een romantisch diner neem je plaats in het restaurant met de lekkerste gerechten geïnspireerd op het seizoen. Bij mooi weer is ook het grote zonneterras, dat omgeven is door prachtige oude bomen een heerlijke plek. Wil je samen leuke uitstapjes maken? Dan zit je hier ook goed. Het centrum van Den Bosch ligt dichtbij. Winkelen en smul van een échte Bossche Bol bij Jan de Groot of duik de natuur in van de Loonse en Drunense Duinen.

Slapen op een historisch landgoed dat omgeven is door een grote parktuin